Voor wie is GA ERVOOR! Business & Board Services actief?

GA ERVOOR! is thuis in de corporate sector, academische wereld en maatschappelijke dienstverlening; aan de bestuurstafel en in de business. In deze cross-over gebeurt veel. Heel veel. In dat vernieuwingsproces voelt GA ERVOOR! zich thuis. Op allerlei deelterreinen is zij actief en kent zij haar klanten, hun organisaties en wensen.

GA ERVOOR! werkt met partners afkomstig van de Big 4, bedrijfsleven en non-profit, in multidisciplinaire teams en heeft daarom een brede visie op vraagstukken van haar klanten. Gelieerde consultants zijn bijvoorbeeld gecertificeerd in Agile en Scrum en bevoegd tot het afnemen van assessments zoals Management Drives, OPQ32R en PiCompany Big Five Personality, Careerscan en 360° Feedback.

Zij heeft een Raad van Advies die op regelmatige basis bij elkaar komt, met zorgvuldig geselecteerde adviesleden in termen van expertise, ervaring, persoonlijkheid, en die werkzaam zijn als directeur of commissaris.

GA ERVOOR! Management Consulting B.V.
GA ERVOOR! Management Consulting B.V.

Onze missie

Waardecreatie voor onze klanten, door de flexibiliteit en slagvaardigheid omhoog te brengen met behulp van een innovatieve high performance aanpak.

Onze missie

Met bevlogenheid samen met de klant een mooiere toekomst creëren door potentieel zichtbaar te maken van bestuurders, professionals en medewerkers.

Wat zeggen onze klanten?

Ook zin om samen te werken?