Over Gerrien Anbeek

Gerrien Anbeek is adviseur, commissaris en auteur van het boek Een Tesla inparkeren kan iedereen, over leiderschap in digitale transformatie. Zij geeft lezingen en workshops en begeleidt leiderschapstrajecten bij haar klanten. Gerrien publiceert regelmatig in vakmedia als PW. Magazine, NVP Magazine en het Tijdschrift voor HRM, en in landelijke dagbladen als het FD en NRC.

Gerrien is sinds 2005 als managing director verbonden aan GA ERVOOR! en werkt als (interim) directeur in de financiele en corporate sector. Daarvoor was zij Global Director bij KPMG Consulting in New York, Washington en London, en Associate Director bij EY. Gerrien is gecertificeerd commissaris, legal mediator en executive coach.

Zij woont met haar familie in Amsterdam

Voor wie is GA ERVOOR! Business & Board Services actief?

GA ERVOOR! is thuis in de corporate sector, academische wereld en maatschappelijke dienstverlening; aan de bestuurstafel en in de business. In deze cross-over gebeurt veel. Heel veel. GA ERVOOR! faciliteert kruisbestuiving en samenwerking met andere bedrijven, partnerships en universiteiten. Zij kent haar klanten, hun organisaties en wensen.

GA ERVOOR! werkt samen met partners afkomstig van de Big 4, het bedrijfsleven en de non-profit, in multidisciplinaire teams, en heeft daarom een brede visie op vraagstukken van haar klanten. Zoals wat strategie, cultuur en waarden betekenen voor leiders en organisatie en hoe deze leiden tot gewenst gedrag. Zij onderzoekt daarbij wat de impact van de verandering is en hoe goed de organisatie daarop is voorbereid. Tegelijkertijd biedt zij inzicht in de waarden van management, medewerkers, teams om een waardegedreven organisatiecultuur te realiseren.

GA ERVOOR! faciliteert tijdens transformaties bijvoorbeeld met op maat gemaakte ontwikkelprogramma’s voor management en teams, zoals Design Thinking. Deze innovatieve methodiek legt de focus op de mens in het proces, van klant tot medewerker, en maakt gebruik van een iteratief proces om continu te verbeteren. Vervolgens kijkt men vanuit een ander perspectief bij het ontwikkelen van een nieuwe visie, strategie of customer en employee journey. Een agile manier van werken ondersteunt hierbij.

Gelieerde consultants zijn deskundig in stakeholder analysis en het creëren van leidende coalities bij verandering. Daartoe zijn zij gecertificeerd in project- en verandermanagement en agile werken, en bevoegd tot het afnemen van assessments zoals OPQ32R en PiCompany Big Five Personality, Careerscan, en 360° Feedback.

Raad van Advies
GA ERVOOR! heeft een Raad van Advies, met zorgvuldig geselecteerde adviesleden in termen van expertise, ervaring, persoonlijkheid en die werkzaam zijn als directeur of commissaris.

GA ERVOOR! Management Consulting B.V.
GA ERVOOR! Management Consulting B.V.

Onze missie

Waardecreatie voor onze klanten, door de flexibiliteit en slagvaardigheid omhoog te brengen met behulp van een innovatieve high performance aanpak.

Onze missie

Met bevlogenheid samen met de klant een mooiere toekomst creëren door potentieel zichtbaar te maken van bestuurders, professionals en medewerkers.

Wat zeggen onze klanten?

Ook zin om samen te werken?