Over Gerrien Anbeek

GA ERVOOR! Management Consulting B.V.

Gerrien Anbeek (1967) is een gedreven adviseur, commissaris en auteur van het boek Een Tesla inparkeren kan iedereen. Zij geeft lezingen, workshops en trainingen en begeleidt leiderschapstrajecten en digitale transformatie van HR.

Gerrien werkt sinds 2005 via GA ERVOOR! als (interim)directeur in de financiële, corporate en maatschappelijke sector, samen met strategische partners en consultants. Hiervoor was zij werkzaam voor KPMG Consulting als Global Director Program & Change Management in New York, Washington en Londen, en voor EY als Associate Director.

Gerrien is gecertificeerd toezichthouder, legal mediator en executive coach. Zij heeft een Master Algemene Sociale Wetenschappen, Vraagstukken van Management en Beleid, en Bachelor Human Resource Management behaald aan Universiteit Utrecht.

Zij woont met haar familie in Amsterdam.

Voor wie is GA ERVOOR! Business & Board Services actief?

GA ERVOOR! is thuis in de corporate sector, academische wereld en maatschappelijke dienstverlening; aan de bestuurstafel en in de business. In deze cross-over gebeurt veel. Heel veel. GA ERVOOR! faciliteert kruisbestuiving en samenwerking met andere bedrijven, (digitale) partnerships, of met universiteiten en business schools. Zij kent haar klanten, hun organisaties en wensen.

GA ERVOOR! werkt met partners afkomstig van de Big 4, bedrijfsleven en non-profit, in multidisciplinaire teams en heeft daarom een brede visie op vraagstukken van haar klanten. Zoals wat strategie, cultuur en waarden betekenen voor leiders en organisatie en hoe deze leiden tot gewenst gedrag. Zij onderzoekt daarbij wat de impact van de verandering is en hoe goed de organisatie daarop is voorbereid. Tegelijkertijd biedt zij inzicht in waarden van management, medewerkers, teams en organisatiecultuur.

GA ERVOOR! faciliteert bijvoorbeeld op maat gemaakte ontwikkelprogramma’s voor management en teams, zoals Design Thinking. Dat is een innovatieve methodiek, ontwikkeld door IDEO in samenwerking met Stanford University. Het legt focus op de mens in het proces, van klant tot medewerker, en maakt gebruik van re-framen en prototyping om tussentijds te testen, en een iteratief proces om continu te verbeteren.

Vervolgens kijkt men vanuit een ander perspectief bij het ontwikkelen van een nieuwe visie, strategie of customer en employee journey. Hierdoor wordt er verschil gemaakt en positieve impact gecreëerd ten behoeve van organisaties, producten of diensten, stakeholders en netwerk. Bovendien helpt het om tot relevante, originele en creatieve oplossingen te komen, waarbij iedereen in de organisatie betrokken is. Agile WoW ondersteunt hierbij.

Gelieerde consultants zijn deskundig in stakeholder analysis en het creëren van leidende coalities bij verandering. Daartoe zijn zij gecertificeerd in project- en verandermanagement, Agile en Scrum en bevoegd tot het afnemen van assessments zoals OPQ32R en PiCompany Big Five Personality, Careerscan, en 360° Feedback.

Raad van Advies
GA ERVOOR! heeft een Raad van Advies die op regelmatige basis bij elkaar komt, met zorgvuldig geselecteerde adviesleden in termen van expertise, ervaring, persoonlijkheid, en die werkzaam zijn als directeur of commissaris.

GA ERVOOR! Management Consulting B.V.
GA ERVOOR! Management Consulting B.V.

Onze missie

Waardecreatie voor onze klanten, door de flexibiliteit en slagvaardigheid omhoog te brengen met behulp van een innovatieve high performance aanpak.

Onze missie

Met bevlogenheid samen met de klant een mooiere toekomst creëren door potentieel zichtbaar te maken van bestuurders, professionals en medewerkers.

Wat zeggen onze klanten?

Ook zin om samen te werken?