Voor wie is GA ERVOOR! Business & Board Services actief?

GA ERVOOR! is thuis in de corporate sector, academische wereld en maatschappelijke dienstverlening; aan de bestuurstafel en in de business. In deze cross-over gebeurt veel. Heel veel. GA ERVOOR! faciliteert kruisbestuiving en samenwerking met andere bedrijven, (digitale) partnerships, of met universiteiten en business schools. Zij kent haar klanten, hun organisaties en wensen.

GA ERVOOR! werkt met partners afkomstig van de Big 4, bedrijfsleven en non-profit, in multidisciplinaire teams en heeft daarom een brede visie op vraagstukken van haar klanten. Zoals wat strategie, cultuur en waarden betekenen voor leiders en organisatie en hoe deze leiden tot gewenst gedrag. GA ERVOOR! onderzoekt bijvoorbeeld wat de impact van de verandering is en hoe goed de organisatie daarop is voorbereid. Zij biedt inzicht in waarden van management, medewerkers, teams en organisatiecultuur, faciliteert high impact interventies voor teams en verzorgt op maat gemaakte ontwikkelprogramma’s voor management en medewerkers, zoals Design Thinking.

Design Thinking is een innovatieve methodiek, ontwikkeld door IDEO in samenwerking met Stanford University. Het legt focus op de mens in het proces, van klant tot medewerker, en het gebruik van re-framen en prototyping om tussentijds te testen, met een iteratief proces om continu te verbeteren. Met een ander perspectief kijken, samenwerken en uit de context stappen met oog voor de klant en stakeholders bij het ontwikkelen van een nieuwe visie, strategie of customer en employee journey, waardoor er verschil wordt gemaakt en positieve impact gecreëerd op organisaties, producten of diensten, stakeholders en netwerk. Het helpt tot relevante, originele en creatieve oplossingen te komen waarbij iedereen in de organisatie betrokken is. Agile WoW ondersteunt hierbij.

Gelieerde consultants zijn deskundig in stakeholder analysis en het creëren van leidende coalities bij verandering. Zij zijn gecertificeerd in project- en verandermanagement, Agile en Scrum en bevoegd tot het afnemen van assessments zoals Management Drives, OPQ32R en PiCompany Big Five Personality, Careerscan en 360° Feedback.

GA ERVOOR! heeft een Raad van Advies die op regelmatige basis bij elkaar komt, met zorgvuldig geselecteerde adviesleden in termen van expertise, ervaring, persoonlijkheid, en die werkzaam zijn als directeur of commissaris.

GA ERVOOR! Management Consulting B.V.
GA ERVOOR! Management Consulting B.V.

Onze missie

Waardecreatie voor onze klanten, door de flexibiliteit en slagvaardigheid omhoog te brengen met behulp van een innovatieve high performance aanpak.

Onze missie

Met bevlogenheid samen met de klant een mooiere toekomst creëren door potentieel zichtbaar te maken van bestuurders, professionals en medewerkers.

Wat zeggen onze klanten?

Ook zin om samen te werken?